door motornieuws 21 december 2018

Colin Edwards verkozen tot eerste Akrapovic-ambassadeur in motorgeschiedenis.

Colin Edwards behaalde in 2000 de eerste wereldtitel voor Akrapovic in het World-SBK kampioenschap en nu, 18 jaar later, wordt hij brand ambassadeur voor het Sloveense bedrijf.

Akrapovic heeft Colin Edwards verkozen tot eerste ambassadeur in motorgeschiedenis en dat is niet toevallig. In 2000 behaalde Edwards de eerste wereldtitel voor het Sloveens bedrijf in World SBK, racend op een Honda met volledige Akrapovic-uitrusting. Twee jaar later deed hij dit opnieuw en opende de weg voor heel wat andere disciplines, waaronder MotoGP. Ook op de prestigieuze Japanse Suzuka-endurance wist Edwards tweemaal de titel te veroveren voor Akrapovic. Als trouwe fan hield hij vast aan het Sloveens merk tot zijn fin de carrière in 2014.

Zijn jarenlange ervaring en brede kennis maken van Edwards de geknipte ambassadeur voor het merk. Beide partijen zijn enorm enthousiast over hun toekomstige samenwerking, aldus Igor Akrapovic – oprichter en voorzitter:
“We zijn zeer enthousiast om Colin Edwards te verwelkomen als ambassadeur in de Akrapovic-familie en kijken enorm uit naar onze samenwerking. Doorheen de jaren hebben we een sterke band opgebouwd beiden zijn we zeer gedreven in ons vak. Ik ben ervan overtuigd dat er een hecht team zal gevormd worden.”

Tekst: Jill Danneels

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief